Bil


Underredsbehandling


Oberoende tester har visat att de rostskyddsbehandlingar som de flesta bilmodeller har fått i fabriken inte på långa vägar räcker i vårt tuffa klimat. Det spelar ingen roll om det utlovas 6, 8 eller ens 12 års rostskyddsgaranti. Det händer att nya bilar har så dåligt rostskydd att de faktiskt börjar rosta efter bara något år. Rost på vitala delar gör att bilen på sikt kan bli trafikfarlig. Bilrosten kan heller aldrig accepteras eftersom den medför ett enormt slöseri med naturresurser och energi.


År av erfarenhet och studier av samtliga bilfabrikat gör att vi vet var bilarnas svaga punkter finns. Vi kan därför skräddarsy behandlingar efter varje bils specifika behov. Ibland behöver inte hela bilen nytt rostskydd utan det kan räcka att delbehandla. Vårt svenska klimat och våra körvanor ställer hårda krav på bilarnas rostskydd.


Som bilägare har man oftast hela ansvaret för sin bils vård och rostskyddsunderhåll. Sköter man inte underhållet på ett korrekt sätt enligt Instruktionsboken kan i värsta fall vissa av bilens garantier komma att upphöra.


Boka behanding hos oss och resultatet blir en bil som bättre står emot rostangrepp, även på lång sikt.


Kontakta oss för pris!
Service


Vi utför service och underhåll på din bil enligt biltillverkarens riktlinjer. Milbunden eller årlig service innehåller till exempel oljebyten, filterbyten, lamp- & slitagekontroller och vätskekontroller.Reparation


Vi utför alla typer av reparationer och felsökningar på din bil, till exempel bromsbyten, garantireparationer, avgassystem, kamremsbyten, besiktningsansmärkningar. Vi byter även torkarblad och trasiga glödlampor.


Kontakta oss för pris!

INWEST SCANDINAVIA AB     Båt- & bilförvaring på Orust       Innehar F-skattebevis      info@inwestscandinavia.se          Copyright © All Rights Reserved